Tussenschoolse opvang (TSO)

Op Kindercampus Zuidas maken we gebruik van het 5 gelijke dagen rooster waardoor alle kinderen tussen de middag eten in de klas en daarna onder begeleiding van een TSO medewerker een half uur buitenspelen.
Zo kunnen de leerkrachten een half uur pauze houden. Gedurende de pauzetijd is het schoolplein in verband met de veiligheid daarom geen openbare ruimte. 

Voor de begeleiding van de kinderen tijdens het buitenspelen betaal je voor een heel jaar (ongeveer 40 weken) €292,-. Dat is dus slechts €1,46 per dag!
Aan het begin van het schooljaar ontvang je een betaalverzoek via Schoolkassa. Je kunt in één keer betalen of in termijnen. 

 

Zijn de kosten onoverkomelijk, neem dan contact op met de TSO-coördinator (p.janssen[at]kcza.nl) om tot een goede afspraak te komen. Misschien kom je in aanmerking voor de scholierenvergoeding van de gemeente Amsterdam. Meer informatie op deze pagina.

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van deze vergoeding informeer dan bij de TSO coördinator of de Ouder Kind Adviseur (d.bleijswijk[at]oktamsterdam.nl)